כבר זמן רב שקוקטיילים מקבלים מקום של כבוד לא רק בברים בת"א, אלא
גם בחזית החתונות. לצד השקעה באוכל, במוסיקה ובאפקטים שונים, ישנה גם הבנה כי
לאירוע איכותי מצטרף גם קוקטייל טוב שמוגש לאורחים ומביא איתו לא מעט פאסון, אווירה
והנאה, לאחרונה תחום זה קיבל את הטוויסט לו הוא היה נחוץ, ואנו שמחים להציג בפניכם
את שורת הקוקטיילים המובילים כיום - נתחיל:
פרזנטציה מרשימה
רגע לפני שהאורח מגיע לבר על מנת לבחון מה ניתן להזמין הוא מתרשם מכלל
הפרזנטציה - בין אם באמצעות השקעה בקונספט העיצובי של הבר ובין אם באלמנטים
משלימים שמושכים את העין. אם פעם הקוקטייל הוגש בתוך כוס רגילה ללא שום כל ייחוד,
הרי שכיום ניתן למצוא שגם הכוס מצטרפת לחגיגה - למשל כוס קוקטייל טבולה בשוקולד
חם.
יצירתיות
ללא ספק אלכוהול מהווה טריטוריה נוחה לצאת מהמוכר ולפעול תחת מעטה היצירתיות,
כיום ניתן למצוא שלל שילובים אלכוהוליים שלפני שהם טעימים, הם פשוט מעלים חיוך.
ניתן למצוא שלל קוקטיילים מבוססי ג'ין לצד תוספת רעננה כגון בזיליקום או רצועות מלפפון.
את הבלאדי מרי הקלאסי מלווה בעגבניות שרי, גרידת חזרת ונגיעה של טבסקו. קוקטיילים
מהנישה הטרופית שמשלבים ייגר או רום. את היגרמייסטר לצד מיץ אשכוליות, סירופ דבש
ורוזמרין ועוד הרבה הפתעות נוספות.
קוקטייל אישי
לצד שפע של קוקטיילים מפתיעים, צבעוניים שמשמחים את הלב, גם ניתן לשקול
להרכיב קוקטייל אישי בהתאם לאופי של החתן והכלה. על מנת לבצע זאת היטב, יש לבחור
שורת מוצרים שיותר מדברים אליכם - למשל אוכמניות, דובוני גומי, סוכריות על מקל, כדורים
זוהרים בחושך (לא חובה לשלב רק פריטים אכילים) וכדומה.
הפי אוור
חתונה מסמלת יותר מכל – אהבה, ולכן רצוי לשלב מגוון קוקטיילים שיכניסו
קצת תשוקה לאווירה. להלן מספר קוקטיילים מומלצים:
· "מרטיני אגסים" – מכיל חתיכות אגס טרי, מקל קינמון, מעט
סירופ סוכר וכמובן 30 מ"ל וודקה.
· "קוקטייל אדום" – 6 תותים מרוסקים, 20 מ"ל סירופ
תותים, 40 מ"ל וודקה בטעם פטל ונגיעה של סירופ קוקוס.
· "תשוקה ממריצה" - רבע מנת מליבו, מנת מיץ אננס ומנת דובונה.
הקוניאק כבר לא הולך ישר
אירועים בעלי סטייל יותר אלגנטי מחזירים את הקוניאק לקדמת הבמה, רק
שהפעם במקום לשמור על חזות כבדה ויומרנית, הקוניאק זוכה לפרשנות מחודשת שמוכיחה
שבעולם עם אחוזי אלכוהול לא תמיד יש מקום לחוקים. לדוגמה: ערבבו 40 מ"ל
קוניאק עם 12 מ"ל סירופ דבש, 120 מ"ל תה ירוק ומעט מיץ ליים, הוסיפו
קוביית קרח ותכירו את הקוניאק של העידן החדש. בפעם הבאה שתצאו אל אולמות אירועים, הימנעו מהגעה לבר על
בטן ריקה - כי שם באמת מתחילה המסיבה.